Sayın Hocam.. Ayıp oluyor ama...

Tatil günleri bitti..
haydi bakalım artık ders başına.. Ee.. Birde kar yağmışsa önceden okuluna ?
Hele ki kaplamışsa bahçeyi.. Dersinde boşsa..
Yapabilinecek tek şey vardır.. Azimli ve hırslı arkadaşlarından kaçmak.. Öyle ki seni her an bir kapı aralığında sıkıştırıp ağzın burnun kar içinde kalana kadar yağmalamaya devam edebilirler..
Bu öyle eylenceli hale gelir ki, bir arkadaşınız heycandan ters üstü düşüverir merdivenlerden.. Düşen birde erkekse? herkes atlayıverir üstüne !
Altta kalanın canı çıksın misali..
Şakacı hocalarınız varsa.. Okulun çatısına çıkıp size şaka yapmaya çalışıp avuçlarınca karı size doğru atmaya yelteniyorlarsa.. Göz göze gelen bir kaç arkadaş eşliğince plan kurmaya başlarsınız.. Hani olur ya şeytani düşünceler.. Nasıl yapsakta indirsek aşağıya diye.. Olağan gücünüzle kanıtlamaya çalışırcasına kendinizi her vuruşunuzda isabet ettirirsiniz ve kimi arkadaşlarınız öyle kaptırır ki kendini.. Ortalığa lafları savurarak devam eder savaşa..
Sonuç.. Zil çalmıştır..
Toplamda 16 yaralı olmakla birlikte bunların ikisi Öğretmen geri kalan 14 ü ise cesur öğrencilerdir.. Gerektiği gibi göğüslerini siper etmiş, pasif kalmamış üstlerinin karşısında ezik durmamıştır. Buz gibi havaya rağmen pes etmemiştir...
Ama yine de sormak gerekir..
Ey küresel ısınma nerdeysen çık ortaya.. Çıkta ısınsın iliğimiz,kemiğimiz biraz..
Son olarak dersek..
Haftanın ortası olmasına rağmen..
Arkadaşlarla tatil sonrası ilk kez bir araya geldiğimiz kendimizce güzel bir hafta başıydı.. Okul çıkışında savruk ama bir o kadarda espiriler ve kahkahalar içinde otobüs beklerken tıpkı düşündüğüm gibi..
' hayat yeni başlıyor.. '

1 yorum:

Adsız dedi ki...

aha çok iyimiş bu ya..